Saturday, May 28, 2016

[Fix] “One or More Network Protocols are Missing on This Computer” Error in Windows

[Fix] "Unul sau mai multe protocoale de rețea sunt lipsesc de pe acest computer" Eroare în Windows

Astăzi vă voi aborda un foarte ciudat și foarte enervant problemă în prezent pentru Windows 10 sistem de operare. Am confruntat cu această problemă , în 10 de mașini meu calculator ,care au instalat Windows 10 instalat , deși această problemă poate apărea , de asemenea , în versiunile anterioare de Windows , cum ar fi Windows 8 / 8.1 sau Windows 7 .
Această problemă a apărut mai întâi într - un Insider Previzualizare construi , dar am presupus că acesta a fost fixat în construcție RTM finală a Windows 10 , dar am greșit. Aceeași problemă a început să apar din nou în Ferestre 10 noiembrie Actualizare a construi 10586 (versiunea 11).
Hai să vorbim despre această problemă. Dintr-o dată orice altă conexiune la Internet Wi-Fi sau nu mai funcționează. Deși calculatorul arată că acesta a fost conectat la Internet, dar nu și pe site-uri deschise în browser și nu există nici un semn de conexiune la Internet. În cazul în care încercați să diagnosticați problema prin rularea built-in de remediere a problemelor de rețea prin clic dreapta pe pictograma de rețea din zona de notificare taskbar (bara de sistem) și selectați "Depanarea problemelor" opțiune, se aruncă următorul mesaj de eroare după funcționare:
Unul sau mai multe protocoale de rețea sunt lipsesc de pe acest computer.
Dacă încerci să verificați detaliile, veți obține următorul motiv:
intrările prize Windows Registry necesare pentru conectivitate de rețea sunt lipsesc.
Network_Protocol_Missing_Computer_Error_Windows.png
Nu sunt informații suplimentare este afișată și fără trepte sunt date pentru a remedia problema, iar utilizatorul nu are nici o idee despre ce să faci în continuare?
Nu vă faceți griji! Dacă se confruntă, de asemenea, această problemă, voi enumera câteva soluții de lucru care vă va ajuta în rezolvarea problemelor și stabilirea acestui aspect iritant.Voi enumera soluțiile de la bază la avansat.
Deci, fără a pierde timpul sa incepem tutorialul:
Soluția 1: Dezactivați 3rd Party Firewall sau Security Suite
Mai întâi de toate , dacă utilizați un paravan de protecție 3rd petrecere sau suita de securitate ( de asemenea , cunoscut sub numele de suita de securitate totală), apoi încercați să dezactivați temporar protecția. În cazul în care rezolvă problema de conectare, atunci ei o problemă în software - ul de securitate sau firewall și aveți nevoie să modificați setările sau înlocuiți software - ul de securitate .
Soluția 2: Update Drivers adaptor de rețea
Uneori s-ar putea întâmpla din cauza unui corupt conducător auto defecte,, depășite sau incompatibile cu adaptoare de rețea. Dacă știți că site-ul producătorului computerului, du-te la site-ul Web și descărcați cel mai recent și compatibil driverul pentru adaptorul de rețea și instalați-l. Reporniți computerul și poate remedia problema.
Soluția 3: Dezinstalare adaptoare de rețea Utilizarea Manager dispozitive
În cazul în care nu poți descărca și instala cele mai recente drivere pentru adaptoare de rețea, încercați următoarele:
1. Apăsați WIN + X tastele împreună pentru a lansa WIN + X meniu și selectați Device Manager opțiune. Ca alternativă, puteți deschide folosind devmgmt.msc comandă în RUN sau caseta de căutare.
2. Acum , localizați adaptoare de rețea secțiunea.
3. Faceți clic dreapta pe fiecare adaptor de rețea una câte una și selectați Dezinstalareopțiune.
Uninstall_Network_Adapters_Device_Manager.png
4. După ce toate au fost eliminate, faceți clic dreapta din nou și selectați Scan for hardware -ul se modifică opțiunea.
Adaptoarele vor fi redescoperit și Windows va reinstala driverele. Reporniți computerul și poate remedia, de asemenea, problema.
Soluția 4: Reset Winsock catalog la un stat curat
Dacă încă mai se confruntă cu problema, încercați următoarea comandă pentru a reseta Winsock Catalog la o stare curată:
1. Deschideți Prompt comandă ca administrator și executați următoarea comandă:
netsh winsock reset
Reset_Winsock_Catalog_Clean_State_Command_Prompt.png
2. Reporniți computerul și ar trebui să rezolve problema.
Soluția 5: Obținerea automata a adresei IP și DNS Custom Settings
Puteți încerca, de asemenea, următorii pași:
1. Mai întâi , asigurați - vă că opțiunea " Obține automat o adresă IP " este selectată înInternet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) proprietăți. Cum veți deschide caseta deproprietăți? Check out link - ul următor pentru a afla cum să acceseze TCP / IPv4 caseta Proprietăți conexiune de Internet:

2. De asemenea , încercați să setați setările de server DNS personalizate pentru conexiunea laInternet cu ajutorul tutorial de mai sus.
Custom_DNS_Server_Settings.png
3. De asemenea , puteți încerca să dezactivați Internet Protocol versiunea 6 (TCP / IPv6) în setările de conexiune și reporniți computerul.
Soluția 6: Utilizați ipconfig Comenzi pentru a reconfigura Networking
1. Deschideți Prompt comandă ca administrator și a alerga următoarele comenzi pentruunul câte unul:
netcfg -d 
ipconfig / release 
ipconfig / renew 
ipconfig / flushdns 
ipconfig / registerdns
2. Reporniți computerul și ar trebui să rezolve problema.
Soluția 7: Resetarea IP Configurațiile Utilizarea Prompt comandă
1. Tip regedit în RUN sau Start caseta de căutare și apăsați Enter. Se va deschide Registry Editor .
2. Acum , du - te la următoarea cheie:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ NSI \ {eb004a00-9b1a-11d4-9123-0050047759bc} \ 26
3. Acum , faceți clic dreapta pe 26 taste și selectați Permisiuni opțiune.
Change_Network_Key_Permission_Registry_Editor.png
4. Se va deschide o fereastră nouă. Selectați Toată lumea din lista de nume de utilizator și activați " Permiteți " caseta de selectare dat pentru " Full Control " permisiune.
Assign_Full_Control_Network_Key_Registry_Editor.png
5. Închideți Registry Editor și deschide Prompt comandă ca administrator și executați următoarea comandă:
netsh int ip nu putea suporta
Reset_IP_Configurations_Command_Prompt.png
6. Închide Prompt comandă și reporniți computerul. Ar trebui să rezolve problema.
PS: dreptul de proprietate Luând și permisiunea cheii este necesară pentru a fi capabil de a rula cu succes comanda de mai sus menționată , în Command Prompt altfel vei primi "Acces refuzat" mesaj de eroare în rezultatul așa cum se arată în captura de ecran.
SOLUȚIE 8: Fix Windows Sockets Intrări în Registry Editor
În cazul în care totul eșuează, atunci va trebui să reparați manual intrările Windows Sockets în Registry Editor. Intrările de sunt prezente sub următoarea cheie în Registry Editor:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Winsock 
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WinSock2
Windows_Sockets_Registry_Editor.png
Va trebui să ștergeți Winsock existente și cheile de la Winsock2 Registry și apoi adăugați din nou aceleași taste preluate de la un computer de lucru care nu conține această problemă.
Pentru confortul dumneavoastră, suntem furnizarea de-a gata script-ul Registry, care va șterge automat cheile și va restabili, de asemenea, chei implicite de lucru pentru a rezolva problema.
Descărcați următorul fișier ZIP, se extrage folosind 7-Zip sau orice alt utilitar de arhivare defișiere și rulați fișierul REG extras. Se va cere o confirmare, accepta - l:
După rularea script-ul, reporniți computerul și că va remedia problema și veți avea din nou o conexiune la Internet.

0 comments:

Post a Comment